Pembuka Kata
Assalamulaikum semua .. Jom la follow mellow . Jangan jadi silent reader yerrr ^_*

Tutorial : Cari Blog ID

Hai semua ..

Korang tahu tak apa itu blog id ?

Blog ID ni nombor-nombor . hahaha

Okla . Blog Id ni korang tengok kat atas , dekat url korang ada nombor-nombor tu ..

Tak faham jugak?

Sini tengok gambar tu ..


Tu, kotak yang Lieya tick kan tu la blog id .. 
Kan ada tulis blog id and sebelah tu nombor-nombor ..
Itula blog id korang ..

Okla .. 
itu sahaja dongg ..
Tutorial ni amat berguna untu korang untuk buat tutorial yang lain ..

Lieya pun dah pening baca ayat Lieya yang agak pelik malam ini ..
hoho

3 comments:

richa rafie said...

tetap xpaam la.he4

richa rafie said...

tetap xpaam la.he4

misz lieya said...

@richa rafie alah .. mcm mana nak xplain eh .. bahagian mana tak faham ?