Pembuka Kata
Assalamulaikum semua .. Jom la follow mellow . Jangan jadi silent reader yerrr ^_*

DELL OR ACER ?? HELP ME!!


Salam semuanya ...

Gud Morning yaww ..
Lieya tak dpt tidur la semalam ,.
Nak tahu kenapa ??

Sebab tengah rungsing nak pilih 
DELL
atau
ACER

Korang blh tolong Lieya tak ??
Tolongla ..
Plizzzz ...

Apa beza DELL and ACER erk ??
Kalau acer tak ada warna pink ..
Kalau Dell ada yang warna pink ...

HELP ME!!!!!


Dell


atau 


tengok muka Lieya nih ,
dah terlalu bingung tauh ..


Tolong keyh ..
Boleh komen2 kat entry Lieya nih
Terima kasih ~~



6 comments:

acheeqa farhana said...

ad harga ad rupa..hehe..klo minat pink,plih la dell.knfm tak myesal nti..hehe

Rara Mohd said...

kalau saya lah kan saya pilih acer. taktau lah sebab ape. tapi, ikut yang mana lieya suka lah...

misz lieya said...

@acheeqa farhana .. tu la , Lieya pun rasa nak beli dell .. tp apa beza dell dengan acer ?

misz lieya said...

@rara mohd kenapa rara pilih acer ?

Mysara Newrie said...

Okaylah ~ Between Dell and Acer, better amik Dell. Sebab kite tengok kwn2 kita pakai Dell macam best je sebab sound die kuat bile tengok movie. Tapi ada pulak yang cakap Dell pulak mudah rosak. tapi sebenarnya depands on orang tu jaga macam mana?

Tapi dorang cakap Toshiba or Asus is the best one lah buat masa nie. tapi bfore beli tue, try lah tanya kawan-kawan yang expert pasal ni or buat survey dulu ok! :D

misz lieya said...

ok .. thanks ya .... tula , ramai yg cakap dell bgs ... amik dell je la kan .. hehe