Pembuka Kata
Assalamulaikum semua .. Jom la follow mellow . Jangan jadi silent reader yerrr ^_*

Terima kasih sayang-sayangku sekalian


Hello ...
Assalamualaikum ...
.
ermmm ..
lieya nak ucap byk2 la terima kasih kepada semua yang follow lieya nie..
kerjasama dari anda amatla lieya hargai ..

nanti bole la kita tegur-tegur erk ...

Tp maafla ye ... 
bog lieya blm ada apa-apa lagi..

hehe ..
lieya promise habis exam , 
lieya kan focus kat dunia blogging nieh..

sebenarnya ..
dah banyak tauh idea nie ,
nak buat macam-macam kat blogger nie..
tp ,, lieya tgh sabarkan hati supaya x terlalu leka ..

sbb 
sbb 
sbb 
nak tahu ??

(meh sini dekat-dekat)

sbb lieya nak focus study ...
exam nie penting untuk lieya tau ..
exam akhir pulak tuh ..

Tp
( ada tp nie ,)

Habis exam nanti ,
lieya nak blogging puas-puas ..
tak makan
tak minum
tak mandi(hehe)
sbb blogging 
semuanya kerana mu dunia blogging ku ..

skrg lieya tgh focus tgk buku jeh kan ...
nanti,,,
lieya tgk sweet lappy jeh ...

tanpa bosan
tanpa jemu
ini semua kerana follower lieya ...

mmmuuuaaaahxxx ..



5 comments:

acheeqa farhana said...

sama2..hehe..
welcome to blogging world..
hope enjoy ok..:)

misz lieya said...

owkeh sis ... :))

Run Away said...

selamat petang..salam kenal....;d

misz lieya said...

selamat petang .... iyerrr .. thanks ya ... :)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow