Pembuka Kata
Assalamulaikum semua .. Jom la follow mellow . Jangan jadi silent reader yerrr ^_*

Ombak Rindu Memang Bezla


Assalamualaikum semua jantung hatiku ..

^_* cakkkk

Apa khabar semua ..??
chat tak ?? 
Harap sihat lah ye ..

1 Disember 2011..

Semua orang tahu kan filem 

"OMBAK RINDU"

ditayangkan ...

Dengan semangat berkobar-kobar Lieya pergi kat panggung wayang tengok cerita tuh ..

Memang bezla ...
Jiwang ..
Sapa-sapa yang nak tengok tu , pastikan anda semua membawa tisu ye ..
terutama Perempuan..

Memang romantik sangat ..
Aaron Aziz yang paling menyentuh perasaan Lieya ..

Adowhhhh ..
Lemah dibuatnya ..hahaha

kat bawah ni ada pic yang disnapkan ..
tapi tak banyak la ,, 
satu je ..
sebab hall dah buka ..
Cerita pun dah nak mula ..



x clear la ..
sorry semua ... 
hodoh giler la muka Lieya .
hahaha

Muka excited nak tgk Ombak Rindu

6 comments:

Hamia Syafanis said...

untungla dh dpt tgok ombak rindu...jeles ni....huhuhu

misz lieya said...

@Hamia Syafanis alah cian ... nanti blh tengok .. cerita tu masih baru lagi ... nak tambah kan jelez lagi ni , cerita tu memang bez . romantik+ sedih ..

Hamia Syafanis said...

huhuhu,,thap kejelesan smakin brtambah,,,takpe2...asap prgi tgok ombak rndu..huwaaa...

misz lieya said...

@Hamia Syafanis yes .. pergi cepat-cepat k .. dah tgk inform me .. haha .. then kita tengok sapa yang lebih feeling .

Hamia Syafanis said...

hahaha,,,ok2...brape kotak tisu nak bwk ek????pkir2..hahahaha

misz lieya said...

@Hamia Syafanis rasanya 5 kotak .. kalau nak jimat n rngan kan beg bawa tisu dapur terus .. hahahaha .. kalau org tanya kenapa bawa tisu , cakap je just wait and see .. haha .